Om os:
 
 

DK Bjørnholt er et lille seriøst opdræt af Maine coon og Hellig Birma. Vi startede op i 2008. Vi bor i Simested, 9620 Aalestrup.

Vi går op i at vores katte er sunde og raske og lige så vores killingere. Alle vores katte bor i hele huse og er en stor del af familien.

Kattene har mulighed for at komme ud i løbegård og hygge sig, og det er noget de elsker.

Vi er medlem af Jyrak, Maine coon klubben, Kattensværn, Royal canin, osv.. 

Jeg hedder Karina, og det er mig der har opdrætte, dog har Erik os en del at sige :o) Jeg bor sammen med min mand Erik. Vi er begge meget glade for vores katte, og de høre alle til i vores lille familien. 
Erik og jeg fandt sammen d. 16 juli 2005. Og den 12 august 2006, der blev vi forloved.. Vi gifte os den 28 august 2010 <3 <3 
Vi har også andre dyr udover de skønne katte. Dem står der mere om på siden under, vores andre dyr :)
Jeg får tit afvide at jeg har en lille zoo.. Men ja hvad kan jeg sige, jeg er enorm dyreglad og har jeg altid været..

Vores valg at opdrætte:

Vi valgte og starte vores opdræt d. 20 august 2008. Det var lidt at et tilfælde. Har dog altid selv ønske at være opdrætter, men manden var ikke helt med på den. Men ja, det blev han lige pludselig, hehe. Så endelig er min drøm gået i opfyldelse.

Mit stamnavn blev registreret d. 29 januar 2009..

Jeg har haft katte hele mit liv, selv min familie har katte, så er opvokse med katte, både racekatte, huskatte osv :o) Det er en utroligt skønt dyr, man ikke kan undvære.

Jeg går meget op i deres sundhed og velvær. Mine katte betyder alt for mig, de høre med i familien. Fejler mine dyr lidt, ja så det afsted til dyrlægen og få dem tjekke. De er alle vaccineret, sundhedstjekke, teste for diveres osv..  

Vi bruger Møldrup dyreklinik (udover scanning af HCM og HD), som jeg kun har gode erfaringer med, de har kun gjord gode ting for mine dyr..

Mit valg af stamnavn blev DK Bjørnholt, det er fordi det er mit familie navn, det var både mit og min mors ønske at få det navn. Min mor gik så bort d. 25/1-2009. Savner hende utrolig meget. Jeg vil prøve og udføre det, som hun os gerne ville have været en del af.

Om Karina (mig selv):

Jeg hedder Karina Bjørnholt Bazuin, jeg er 28 år.
Jeg har taget HGV (HGV betyder handelskolens grunduddannelse for voksne), jeg tog den på 1 år. Jeg blev student d. 20 juni 2011.
Den 11 sep 2013 der blev jeg færdigudlært som butikassisten :D

Jeg har 2 heste og 1 lille pony. Så har jeg mine 9 katte og 9 kaniner.

Jeg er en stor dyrelsker og vil aldrig ku undvære mine dejlige dyr.
Jeg går meget op i at mine dyr er sunde og raske og har det godt.
Jeg er også medlem af kattens værn, da jeg godt vil være med til at støtte, så de stakkels vildkatte kan blive reddet osv..
Jeg har også tit 3-4 vildkatte om vinteren, der flytter ind i vores stald/lade, som jeg går og hjælper.. Vi har en hankat i stalden, han kommer hver vinter, og han skal nok fortælle, når han er der, hehe..

Udover mit dejlige katteopdræt, så har jeg også et lille hygge kaninopdræt af Dværg teddy kaninen, opdrætter kaniner under navn "Bjørnholt" :D
Mine hunkaniner lever sammen og i store kaninbokse/løbegårde, dog har mine hankaniner hver deres løbegård/bur, da de ikke kan gå sammen..
 

Karina Bjørnholt Bazuin | Kalbækvej 55, 9620 Aalestrup - Danmark | Tlf.: 3126 8001 | dkbjoernholt@gmail.com